Slivovice z Lihovaru U Bílého koně 40% 0,5l
Související produkty
Slivovice vykvašená a vypálená bez jediné pecky. Je jemnější a ovocnější než jiné, na které jste zvyklí.
Slivovice, která patří do kategorie těch “odpeckovaných”. Přesto je to jednoduše pecka.
Původní odrůda švestek, kterou všemožné choroby de facto zařadily do červené knihy ovocných stromů. Nesmírně vzácná pálenka, která je v neposlední řadě neskutečně dobrá.
Jemná slivovice se silně ovocným profilem.
Osobitá 40% hruškovice.
Destilát z odrůdy jablek Moravská jadernička, které byly vypěstovány ve vlastních sadech společnosti R. JELÍNEK.
Jihočeská jablkovice vyzrálá v sudu z francouzského dubu.
Detailní popis produktu
Slivovice z Lihovaru U Bílého koně 40% 0,5l
Švestkám se daří nejen na Moravě, ale i v Čechách.
A tak máte možnost ochutnat třikrát destilovaný švestkový destilát z českých švestek, které se urodily na pomezí Karlovarského a Ústeckého kraje.
I když je pálena bez pecky, tak rozhodně mezi ostatními slivovicemi nezaostává.
Oplývá jemnou vůní a chutí a zpříjemní večerní chvilky s přáteli.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Slivovice |
---|---|
Kvašeno a destilováno: | Bez pecky |
Obsah alkoholu (%): | 40 |
Obsah balení (l): | 0,5 |
Region: | Karlovarský kraj |
První jadernička z R.Jelínka finišovaná v sudu po rumu.
Dlouhým zráním zakulacení Jablkovice té nejvyšší kvality. Budete mít pocit, že se procházíte sadem.
V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.
Jemná a přesto výrazná jablkovice, která si odnesla titul nejlepší jablkovice z Flora koštu.
Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.
Vysoká kvalita, lokální suroviny a ruční práce. Nic více za jablkovicí z Podorlické palírny není.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
V Lokti provozují Lojínovi hotel U Bílého koně, v jehož útrobách vznikl nejprve pivovar a posléze i (to pro nás zajímavější) lihovar. V rodinném lihovaru se věnují výrobě destilátů a likéru často na bázi piva ze svého pivovaru. Samozřejmě se však nechali zlákat ovocem a tak vznikly slivovice a hruškovice vysoké kvality. No a takové na Lihovárku nesmí chybět.