Řazení produktů
Výpis produktů
Letošní edice naší degustační encyklopedie pálenek. Máte možnost ochutnat 24 různých vynikajících pálenek. Jde o 10 druhů ovoce. Vybrány jsou pálenky, které nás letos nejvíce...
Před téměr 4 lety jsme v palírně TŌSH nechali vypálit dva sudy. Tato whisky je první destilát z prvního z těch sudů.
Dosavadní špička autorské tvorby lihovaru. Blend několika ročníků stařených v dubových sudech. Jemný, plný, vznešený ovocný destilát.
Tato hruškovice Williams vám připraví neopakovatelný aromatický i chuťový zážitek.
Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého,...
Ovocná, medová a jakoby pečená je chuť hrušek v tomto úžasném destilátu.
Kdoulovice je ovoce, které v plné kráse ukazuje kouzlo destilace. Kdoule, extrémně aromatické ovoce, které ovšem kvůli své tvrdosti vlastně nejde čerstvé ochutnat přetváří do...
Whisky ze sladového ječmene, stařena v sudech po americkém bourbonu a francouzském červeném dezertním víně Pineau de Charentes. Stočena do síly 51,9%.
Delikátní, harmonický a ušlechtilý destilát z vína odrůdy Frankovka.
Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.
Slivovice, která zrála 20 měsíců v sudu po cognacu, propojuje mandlové tóny pecky se sladkostí švestek i noblesou vyzrálého cognacu.
Na základě vínovice připravená medicína. Jemná vínovice, čerstvý zázvor, citron a med. Slovácký bacilobijec.
Klasický destilát v odrůdovém provedení s rumovým twistem.
Legendární bylinný digestiv Jakamarus. Ideální digestiv po každém jídle, který podporuje zažívání a trávení. Jeho originální chuť je prověřena mnoha generacemi.
Vyrobit medovec není žádný med. Chce to trpělivost... nejprve musí vzniknout medovina, vyzrát a pak se teprve může destilovat.
Destilát, který dokonale konzervuje, koncentruje a dokonce i koncertuje chuť kdoulí.
Lihovar pomalu ještě ani nevznikl a díky této višňovici hned začal sbírat ocenění. 19/20 bodů znamenalo titul a rakouskou cenu Das Goldene Stamperl.
První čistě ve Vizovicích a na kotlech Arnold Holstein vypálená whisky. Strávila 10 let v českých silně vypálených dubových sudech.
Horňácká mirabelkovice je díky peckám krásně voňává pálenka. Ve vůni i chuti najdete tóny mandlí až marcipánu.
Hruškovice Williamska té nejvyšší kvality. Jihočeské šikovné ruce vybírají ty nejlepší české hrušně čáslavky a s láskou palí klasickou hruškovou pálenku.
Lahodný hořkosladký likér inspirován recepturou hraběte Hohenlohe. Delikátně vyvážená chuť jalovce, pelyňku, zeměžluče, kmínu a dalších 38 bylin.
Pálenka s vůní, kterou cítíte i za rohem. Vůni doplňuje uhrančivá chuť, ve které najdete exotické tóny ananasu.
Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.
Nejlepší Vínovice, která vzniká v České Republice. Při ochutnání rychle pochopíte důvody, proč získává tolik ocenění. Jemný destilát o síle 45% s aromatem vinného parfému.
Nechte se přivinout do náruče omamné vůně hrušek odrůdy williams s něžným dotekem maliny.
Kdouloň obecná, nevysoký strom, který plodí intenzivně vonící a pro destilát stvořené ovoce. A přesně z takového ovoce je tento destilát.
Netradiční destilát kombinující sladkou, těžší chuť višní se sudem, ve kterém předtím zrála peated whisky.
Hruškovice z odrůdy Williamsova je jedna z nejvyhledávanějších ovocných pálenek. Ve sklepeních starého mlýna při teplotě 15°C kvasí a zraje aromatická a chuťová paráda.
