Nejprodávanější

Ovocná, medová a jakoby pečená je chuť hrušek v tomto úžasném destilátu.

Legendární bylinný digestiv Jakamarus. Ideální digestiv po každém jídle, který podporuje zažívání a trávení. Jeho originální chuť je prověřena mnoha generacemi.

Malinovice, která zrála 13 měsíců v sudu po cognacu. Ultimátně limitovaná pálenka, které existuje jen 75 lahví.

Výrazná hruškovice z odrůdy Red Williams zrála 24 měsíců v sudu po cognacu. Reprezentuje spojení sladké hrušky a jemného doteku francouzské noblesy.

Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého,...

Kdouloň obecná, nevysoký strom, který plodí intenzivně vonící a pro destilát stvořené ovoce. A přesně z takového ovoce je tento destilát.

Delikátní, harmonický a ušlechtilý destilát z vína odrůdy Frankovka.

Na základě vínovice připravená medicína. Jemná vínovice, čerstvý zázvor, citron a med. Slovácký bacilobijec.

Stařená slivovice je zlatým hřebem z ovocné produkce Lihovaru Žufánek. Díky zrání v dubovém sudu získá slivovice zlatou barvu, vanilkové a dřevité tóny. Jedna šarže Žufánkovi...

Destilát, který dokonale konzervuje, koncentruje a dokonce i koncertuje chuť kdoulí.

Jednodruhová slivovice z odrůdy švestek Durancie. Méně klasických 47%. Chuť klasicky neodolatelná.

Destiláty z černého rybízu patří mezi ty nejvýrazněji aromatické.

Nechte se hýčkat Malvínou. Svůdným blendem malinovice s vínovicí.

Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.

Horňácká mirabelkovice je díky peckám krásně voňává pálenka. Ve vůni i chuti najdete tóny mandlí až marcipánu.

Slivovice, která zrála 20 měsíců v sudu po cognacu, propojuje mandlové tóny pecky se sladkostí švestek i noblesou vyzrálého cognacu.

To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.

Nechte se přivinout do náruče omamné vůně hrušek odrůdy williams s něžným dotekem maliny.

Pálenka s vůní, kterou cítíte i za rohem. Vůni doplňuje uhrančivá chuť, ve které najdete exotické tóny ananasu.

Dosavadní špička autorské tvorby lihovaru. Blend několika ročníků stařených v dubových sudech. Jemný, plný, vznešený ovocný destilát.

Lihovar pomalu ještě ani nevznikl a díky této višňovici hned začal sbírat ocenění. 19/20 bodů znamenalo titul a rakouskou cenu Das Goldene Stamperl.

Stařený jednodruhový destilát ze švestek odrůdy Čačanská rodná sklízených v podhůří jesenických hor. Slivovice zraje v sudech po portském víně, ze kterého má i nádhernou...

Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.

Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.

Kdo by nechtěl dostat k narozeninám nebo pod stromeček truhlu plnou klenotů? Tato luxusní kolekce je přesně takovou truhlou. Je plná tekutých klenotů Česka.

Kdoulovice je ovoce, které v plné kráse ukazuje kouzlo destilace. Kdoule, extrémně aromatické ovoce, které ovšem kvůli své tvrdosti vlastně nejde čerstvé ochutnat přetváří do...

Vyrobit medovec není žádný med. Chce to trpělivost... nejprve musí vzniknout medovina, vyzrát a pak se teprve může destilovat.

První čistě ve Vizovicích a na kotlech Arnold Holstein vypálená whisky. Strávila 10 let v českých silně vypálených dubových sudech.

Lahodný hořkosladký likér inspirován recepturou hraběte Hohenlohe. Delikátně vyvážená chuť jalovce, pelyňku, zeměžluče, kmínu a dalších 38 bylin.

V Raspenavě se toho nebojí a proto je tu další sudový počin, který se opravdu vyvedl.

Staňte se mistrem degustátorem Dvě sady plné špičkových pálenek, zábavy i vzdělání.

Netradiční destilát kombinující sladkou, těžší chuť višní se sudem, ve kterém předtím zrála peated whisky.

Zajímavá meruňkovice zrající v sudech z meruňkového dřeva.

Tato hruškovice Williams vám připraví neopakovatelný aromatický i chuťový zážitek.

Letošní edice naší degustační encyklopedie pálenek. Máte možnost ochutnat 24 různých vynikajících pálenek. Jde o 10 druhů ovoce. Vybrány jsou pálenky, které nás letos nejvíce...

Poslední původní ročník z Dolan. V Dolanech vypáleno, ve Vizovicích v nových sudech vyzráno.

Whisky ze sladového ječmene, stařena v sudech po americkém bourbonu a francouzském červeném dezertním víně Pineau de Charentes. Stočena do síly 51,9%.

Hruškovice z odrůdy Williamsova je jedna z nejvyhledávanějších ovocných pálenek. Ve sklepeních starého mlýna při teplotě 15°C kvasí a zraje aromatická a chuťová paráda.

Nejlepší Vínovice, která vzniká v České Republice. Při ochutnání rychle pochopíte důvody, proč získává tolik ocenění. Jemný destilát o síle 45% s aromatem vinného parfému.

Hruškovice Williamska té nejvyšší kvality. Jihočeské šikovné ruce vybírají ty nejlepší české hrušně čáslavky a s láskou palí klasickou hruškovou pálenku.