Nejprodávanější

Tato hruškovice Williams vám připraví neopakovatelný aromatický i chuťový zážitek.

V Raspenavě se toho nebojí a proto je tu další sudový počin, který se opravdu vyvedl.

Destiláty z černého rybízu patří mezi ty nejvýrazněji aromatické.

Výrazná hruškovice z odrůdy Red Williams zrála 24 měsíců v sudu po cognacu. Reprezentuje spojení sladké hrušky a jemného doteku francouzské noblesy.

Kdouloň obecná, nevysoký strom, který plodí intenzivně vonící a pro destilát stvořené ovoce. A přesně z takového ovoce je tento destilát.

Malinovice, která zrála 13 měsíců v sudu po cognacu. Ultimátně limitovaná pálenka, které existuje jen 75 lahví.

To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.

Slivovice, která zrála 20 měsíců v sudu po cognacu, propojuje mandlové tóny pecky se sladkostí švestek i noblesou vyzrálého cognacu.

Netradiční destilát kombinující sladkou, těžší chuť višní se sudem, ve kterém předtím zrála peated whisky.