Hledáte dárek? Lepší dárek pod stromeček 🎄 nenajdete! Nadělte jedinečné Klenoty Česka.

Riper Hruškovice Williams 42% 0,5l

529 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024

Destilát z hrušní Williamsek. Archivní pálenka destilovaná už v roce 2005.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Riper Hruškovice Williams 42% 0,5l

Špičková destilace přenáší do destilátu charakteristickou výraznou svěží vůni čerstvé rozkrojené máslové hrušky. Hruškovice je živá a intenzívní. Má sladký základ a harmonické tělo. Na patře je medově až sametově hebká a přechází do velmi pěkného zakončení kořeněným hruškovým tónem. Dlouhodobé zrání vytváří soulad typické vůně a lahodné chuti. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Hruškovice
Obsah alkoholu (%): 42
Obsah balení (l): 0,5
Odrůda hrušek: Williams
Destilace: 2005
Oblast sklizně: Znojemská
5
2x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
3
SB Avatar autora | 13.6.2024
párkrát jsme pečlivě okoštoval a musím říct, že jde o dost průměrnou williamsku. skoro 20leté staření, které je deklarováno (resp. doba od vypálení) se nějakým předpokládaným zakulacením a zjemněním chuti neprojevuje, resp. chuť i vůni má oproti naprosté většina williamsek, co jsem kdy pil, velmi fádní a opravdu průměrnou. kvalita odpovídá pultové ceně. (sorryjako.)
5
JH Avatar autora | 5.11.2021
Vyborna palenka
5
VK Avatar autora | 22.5.2020
za mne rozhodne jednicka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná palírna Syrovice oživila stoletou tradici výroby destilátů lihovaru Svatý Urban v malebné jihomoravské obci Syrovice. Lihovar má velké sklepní a skladovací prostory pro zušlechťování a zrání destilátu. Tradiční technologie jsou společně s uměním našich palírníků zárukou špičkové kvality. Při výrobě se používá tradiční metoda dvoustupňového pálení přímým ohněm. Destilace probíhá v klasickém měděném dvoukotlovém destilačním zařízení doplněném čistícím deflegmentačním zařízením.

Značka RIPER® je exkluzivní řadou pravých odrůdových ovocných destilátů. Vyzrálé a ručně vytříděné ovoce s vysokým obsahem cukru je základem každého destilátu. Jednotlivé druhy ovoce a jejich odrůdy jsou ve všech fázích výroby (kvašení, destilace, zrání) zpracovávány přísně odděleně, tak aby se v konečném produktu projevila osobitá chuť ovoce, dané odrůdy, ročníku a oblasti sklizně.