Nejprodávanější

Renet je výjimečný destilát. Na rozdíl od většiny pálenek z jablek není pálen z jablečného kvasu, ale z cidru, který vyrobila místní firma BBCidre.

Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.

Čtvrtý díl naší experimentální série destilátů. Tentokrát jsme vypálili jablečný cider.

Jablka, pro tento, pro česko snad nejtradičnější destilát pochází ze stromů v oblasti Jičína.

Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

Jablkovice je po slivovici druhý nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.

Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.

Destilát z odrůdy jablek Moravská jadernička, které byly vypěstovány ve vlastních sadech společnosti R. JELÍNEK.

Speciální odrůdová jablkovice z edice Blatenských destilátů je vyrobena z odrůdy Golden delicious.

Dlouhým zráním zakulacení Jablkovice té nejvyšší kvality. Budete mít pocit, že se procházíte sadem.

Jablkovice, která zrála v dubových sudech 18. měsíců. Nebojíme se ji nazvat kalvadosem.

Vůně láká svěžím jablkem. Destilát ovšem tak svěží není. Vždyť zrál několik měsíců v dubovém sudu, který pálenku doplnil o další chuťové vrstvy.

V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.

Jablkovice jako žádná jiná. Výrobní proces se inspiroval mexickým mezcalem a vznikl destilát úplně nových parametrů.