Horňácká Slivovice byla vždycky pojem. Horňácké ovoce při síle 50%. Co víc si přát.
Tradiční slivovice s velkým podílem pecku ku ovocné mase švestky.
Horňácká mirabelkovice je díky peckám krásně voňává pálenka. Ve vůni i chuti najdete tóny mandlí až marcipánu.
Exotická chuťová výprava s ananasovicí, která je destilována z nejkvalitnějších zralých ananasů z Pobřeží slonoviny.
Kdyby na tuto láhev psal recenzi A. Einstein, vypadala by zhruba tak: BK = de2. Tedy: Banánovice Kuželov = dokonalá exotika na druhou.
Horňácká hruškovice z lokálního ovoce. Tradiční, jemná a dobře pitelná. Přesně taková je tradiční hruškovice.
Horňácká hruškovice williams z lokálního ovoce. Krásně voňavá, jemná a dobře pitelná.
Horňácká hruškovice z lokálního ovoce. Tradiční, jemná a dobře pitelná. Přesně taková je tradiční hruškovice.
Jaká vypadá pravá Horňácká Meruňkovice? Je folklórní, krásná a hlavně dobrá. A je z Kuželova.
Jaká vypadá pravá Horňácká Meruňkovice? Je folklórní, krásná a hlavně dobrá. A je z Kuželova.
Horňácká mirabelkovice je díky peckám krásně voňává pálenka. Ve vůni i chuti najdete tóny mandlí až marcipánu.
Tradiční slivovice s velkým podílem pecku ku ovocné mase švestky.
Horňácká Slivovice byla vždycky pojem. Horňácké ovoce při síle 50%. Co víc si přát.
Terkelice je, ve slovenské a moravské vinařské oblasti, historický název pro destilát ze zkvašených matolin z hroznů révy vinné. Vlastně obdoba italské grappy.
Terkelice je, ve slovenské a moravské vinařské oblasti, historický název pro destilát ze zkvašených matolin z hroznů révy vinné. Vlastně obdoba italské grappy.
Tradiční 50% třešňovice je ideální parťák pro výjimečné chvíle.
Jaká má být pravá Horňácká Višňovice? Lokální, tradiční a především lahodná. Prostě ta z Kuželova.
Jaká má být pravá Horňácká Višňovice? Lokální, tradiční a především lahodná. Prostě ta z Kuželova.
Destilát plný slunečního tepla a šťavnatých hrušek Lucasova, které rostou na úrodných svazích jižní Moravy.
Na sluncem zalité Hané vyzrálé hrušky jsou základem tohoto destilátu.
Zralé kdoule mají sladkou a aromatickou chuť, ale surové jsou velmi tvrdé a kyselé. Proto patří do kotle, pak do lahve a nakonec na jazyk.
Slivovice o tradiční síle 50% alk. a s využítím tradičního postupu kvašení i destilace vč. pecky.
Chuť Moravských vinic koncentrovaná do skvostného destilátu.
Meruňkovice stařena v dubovém sudu, kde předtím zrála oblíbená mandlovka. Získala tak mandlové a meruňkové tóny.