Anton Kaapl Malinový likér 22% 0,5l
Související produkty
Detailní popis produktu
Anton Kaapl Malinový likér 22%
Likér je ředen demineralizovanou vodou ze 102 metru hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třebonské pánve. Každá láhev obsahuje minimálně 20 % malinové šťávy. Typický je jemný zákal.
Poctivý malinový likér si na první pohled i ochutnání zamilujete. Láká svou charakteristickou rudou barvou, nezaměnitelnou letní vůní a typickou sladkou chutí.
Vyroben je čistě přírodní cestou, macerací a lisování celých šťavnatých malin v ovocném destilátu. Pro dokonalý zážitek jsme přidali vanilkové lusky z Madagaskaru a marockou mátu vypěstovanou v Egyptě. Každá láhev obsahuje minimálně 20 % čerstvé malinové šťávy a 250 gramů cukru na litr likéru. S láskou vyráběný, pro lásku stvořený.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovocné likéry |
---|---|
Obsah alkoholu (%): | 20,5, 22 |
Region: | Jihočeský kraj |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Anton Kaapl (1884 – 1948) založil rodinnou tradici pálení ovocných destilátů. Byl palič, válečný veterán Velké války, starosta obce Jílovice a příslušník jednoho z nejstarších rodů žijících v obci. V Jílovicích (Gilowitz) žije rodina minimálně od roku 1658.
Rodinný lihovar v Jílovicích vznikl na základě dlouholetých zkušeností s pěstitelským pálením. Pálí dle neustále inovovaných rodinných receptur a technologických postupů. Ovoce vybírá osobně rodina Káplova u nejlepších evropských sadařů. Vybírají jen ty nejzralejší a nejšťavnatější plody. Destiláty ředí měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve.
Vybrané ovoce, pečlivě řízený proces kvašení, několikastupňová destilace a stárnutí alkoholu. To tvoří pro mlsné jazyky výjimečnou dobrotu.