-
Slivovice
-
Jablkovice
-
Hruškovice
-
Meruňkovice
-
Vínovice
-
Kdoulovice
-
Mirabelkovice
-
Rynglovice
-
Třešňovice
-
Višňovice
-
Broskvovice
-
Bezinkovice
-
Malinovice
-
Jahodovice
-
Jeřabinky
-
Šípkovice
-
Oskerušovice
-
Exotické destiláty
-
Pivní pálenky
Nejprodávanější

Původní odrůda švestek, kterou všemožné choroby de facto zařadily do červené knihy ovocných stromů. Nesmírně vzácná pálenka, která je v neposlední řadě neskutečně dobrá.

Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.

Nejlepší Vínovice, která vzniká v České Republice. Při ochutnání rychle pochopíte důvody, proč získává tolik ocenění. Jemný destilát o síle 45% s aromatem vinného parfému.

Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého,...

Jemný destilát z mirabelek. Výráběný v soulasu s předpisy kašrut (כשרות). Destilát je kosher, ale především je opravdu plný skvělé chutě.

Stařený jednodruhový destilát ze švestek odrůdy Čačanská rodná sklízených v podhůří jesenických hor. Slivovice zraje v sudech po portském víně, ze kterého má i nádhernou...

Rynglovice je sladší a vzácnější variantou slivovice. Strom Renklóda nese jméno po francouzské královně Klaudii Francouzské.

Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.

Stařená slivovice je zlatým hřebem z ovocné produkce Lihovaru Žufánek. Díky zrání v dubovém sudu získá slivovice zlatou barvu, vanilkové a dřevité tóny. Jedna šarže Žufánkovi...

Vzácný destilát. V tomto případě pálen v miniaturních sériích. Nasládlá chuť.

Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

Vyrobit medovec není žádný med. Chce to trpělivost... nejprve musí vzniknout medovina, vyzrát a pak se teprve může destilovat.

Trochu exotická pálenka, která je ovšem z ryze českého ovoce rostoucího za humny palírny.

Nejoblíbenější český destilát ze švestek destilováný v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

Jemná pálenka vznikla dvoustupňovou destilací z pozdních kyselých višní. To je něco, co chcete ochutnat.

Delikátní, harmonický a ušlechtilý destilát z vína odrůdy Frankovka.

Ušlechtilý destilát z vína burgundských odrůd, který po destilaci zrál v nerezovém tanku po dobu více než 1 roku.

Blumovice je jedna z velmi neobvyklých pálenek, na které na trhu málokdy narazíte.

Speciální odrůdová jablkovice z edice Blatenských destilátů je vyrobena z odrůdy Golden delicious.

První kdoulovice, kterou v Zámeckém lihovaru Blatná pálili. Je to velmi vzácná pálenka, ať už z pohledu získání surovin, tak náročnosti na výrobu kvasu.

Kvasná malinovice je vzácnost, kterou v limitované edici připravil Zámecký ovocný lihovar.

Jemný višňový destilát z odrůdy višní, kterou si netroufáme vyslovit ani napsal :-).

Jemný višňový destilát z odrůdy višní, kterou si netroufáme vyslovit ani napsal :-).

Jihomoravské meruňky odrůdy Velkopavlovická, pozorné vedení kvasu a pomalá destilace. Zaklad voňavého ušlechtilého destilátu.

Jablkovice je po slivovici druhý nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.

Pravá, kvasná jeřabinka nabízí nepoznanou intenzitu chutě jeřabin.

Hrozny z odrůd muškátů jsou jedny z nejvhodnějších k výrobě pálenky. No a tady je.

Nasládlá, těžká chuť zakulacená dlouhým, předlouhým zráním. Však jde o archivní kousek. Destilace proběhla už v roce 2005.

Sladká jeřabina, která je základem této pálenky, byla jako mutace jeřábu ptačího náhodně objevena pasáčky krav v jesenické vsi Ostružná na počátku 19. století. Odtud se „jeřáb...

Jablkovice, která zrála v dubových sudech 18. měsíců. Nebojíme se ji nazvat kalvadosem.