Slivovice z Lihovaru U Bílého koně 40% 0,5l
Související produkty

Slivovice vykvašená a vypálená bez jediné pecky. Je jemnější a ovocnější než jiné, na které jste zvyklí.

Slivovice, která patří do kategorie těch “odpeckovaných”. Přesto je to jednoduše pecka.

Původní odrůda švestek, kterou všemožné choroby de facto zařadily do červené knihy ovocných stromů. Nesmírně vzácná pálenka, která je v neposlední řadě neskutečně dobrá.

Jemná slivovice se silně ovocným profilem.

Jemná slivovice se silně ovocným profilem.

Jablkovice, která zrála v dubových sudech 18. měsíců. Nebojíme se ji nazvat kalvadosem.

Voňavá a plná pálenka z 5ti odrůd jablek.
Detailní popis produktu
Slivovice z Lihovaru U Bílého koně 40% 0,5l
Švestkám se daří nejen na Moravě, ale i v Čechách.
A tak máte možnost ochutnat třikrát destilovaný švestkový destilát z českých švestek, které se urodily na pomezí Karlovarského a Ústeckého kraje.
I když je pálena bez pecky, tak rozhodně mezi ostatními slivovicemi nezaostává.
Oplývá jemnou vůní a chutí a zpříjemní večerní chvilky s přáteli.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Slivovice |
---|---|
Kvašeno a destilováno: | Bez pecky |
Obsah alkoholu (%): | 40 |
Obsah balení (l): | 0,5 |
Region: | Karlovarský kraj |
Položka byla vyprodána… |

V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.

2 roky zrající jablkovice z vybraných odrůd jablek.

Čtvrtý díl naší experimentální série destilátů. Tentokrát jsme vypálili jablečný cider.

Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.

Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.

Limitovaná série odrůdové jablkové pálenky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
V Lokti provozují Lojínovi hotel U Bílého koně, v jehož útrobách vznikl nejprve pivovar a posléze i (to pro nás zajímavější) lihovar. V rodinném lihovaru se věnují výrobě destilátů a likéru často na bázi piva ze svého pivovaru. Samozřejmě se však nechali zlákat ovocem a tak vznikly slivovice a hruškovice vysoké kvality. No a takové na Lihovárku nesmí chybět.