Sudličkova Slivovice 40% 0,7l
Související produkty

Sudličkova ořechovka je tradiční český likér hořko-sladké chutě.

Výběrová kávová zrna pražená v české pražírně tvoří základ likéru, jehož kávová chuť je podbarvena vanilkou.

Pro kvalitní hruškovici jsou velmi pečlivě vybírány a tříděny vyzrálé hrušky. Využívají se pozdní odrůdy hrušek, protože mají vyšší procento cukrů a také mnohem větší množství...

Jemný meruňkový destilát s velmi příjemnou aromatickou vůní a chutí.

Nejoblíbenější český destilát ze švestek destilováný v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.

Jednoodrůdová jablkovice z odrůdy Spartan.
Detailní popis produktu
Sudličkova Slivovice 40%
Doplňkové parametry
Kategorie: | Slivovice |
---|---|
Obsah alkoholu (%): | 40 |
Region: | Pardubický kraj |
Položka byla vyprodána… |

Vysoká kvalita, lokální suroviny a ruční práce. Nic více za jablkovicí z Podorlické palírny není.

V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.

Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.

Čtvrtý díl naší experimentální série destilátů. Tentokrát jsme vypálili jablečný cider.

Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

Tradiční jablečný destilát z rodinného lihovaru v Úhonicích.

Jemná a přesto výrazná jablkovice, která si odnesla titul nejlepší jablkovice z Flora koštu.

Dlouhým zráním zakulacení Jablkovice té nejvyšší kvality. Budete mít pocit, že se procházíte sadem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Ve středověkém zemědělském dvoře v obci Lhota Sudličkova vznikají stejnojmenné pálenky a likéry.
Matěj Sudlička byl roku 1480 ustanoven místním hejtmanem a vdechl místu život. Za jeho panování zde proběhla první destilace ovoce. Od roku 1998 se zde opět rozběhla tradice lihovarnictví. Z počátku šlo o malou pěstitelskou pálenici, jejíž věhlas během let dovedl majitele i k vlastní výrobě ovocných destilátů a lihovin.
Od dob, kdy se ve zdejším zemědělském dvoře pálilo za pomocí starověkého Alembiku jsou už dávno minulostí, ale zdejší pálenky mají nadále kvality alchymistických elixírů.