
Jedno druhová hruškovice vypálená čistě z méně časté odrůdy Koporečka. Hrušně jsou vypěstovány v BIO režimu.

Dvě odrůdy hrušek (Konference a Bohemica) společně prokvasili, prošli destilací a poté odpočinuli několik měsíců v sudu.

Vůně láká svěžím jablkem. Destilát ovšem tak svěží není. Vždyť zrál několik měsíců v dubovém sudu, který pálenku doplnil o další chuťové vrstvy.

Renet je výjimečný destilát. Na rozdíl od většiny pálenek z jablek není pálen z jablečného kvasu, ale z cidru, který vyrobila místní firma BBCidre.

Ovocný destilát vyráběný trojstupňovou destilací. Slivovice je kvašená bez pecek pro získání jemné chuti a vůně.

Ovocný destilát vyráběný trojstupňovou destilací. Slivovice je kvašená bez pecek pro získání jemné chuti a vůně.

Jemný višňový destilát z odrůdy višní, kterou si netroufáme vyslovit ani napsal :-).

Jemný višňový destilát z odrůdy višní, kterou si netroufáme vyslovit ani napsal :-).

Už jen přivonění vás posadí na židli. První doušek ten už posílá do kolen.

Unikátní, velmi jemný a aromatický průtahový destilát z malin. Průtahové destiláty (tzv. geisty) mají výhodu v dlouhé živostnosti