F. H. Prager
„Cider z jablek. Nic víc.“
Tahle věta dokonale definuje to, jak se dělá cider F. H. Prager – bez barviv, konzervantů, přidaného cukru a aromat. Jablečný základ tvoří jablka z Moravy, která dávají cideru kyselost a plnost, v kombinaci s jablky z Británie, které vytváří unikátní hořkosladký charakter. Cider F. H. Prager není filtrovaný, díky čemuž má tu správnou moštovou chuť a barvu.
Jedenáctka je vlajková loď značky F.H. Prager – charakterem nejpřístupnější varianta pro každého fanouška ciderů. Je polosuchá a jemnější.
3798
Ideální cider pro fajnšmekry, který ztělesňuje všechno to, co by správný řemeslný cider měl mít – očekávat můžete silnou, ostrou chuť kvasu. Je vykvašený do sucha a není vhodný...
3801
Unikátní nealkoholický cider s příchutí černého bezu. Je vyráběn za pomocí techniky „Cold brew“ – to znamená, že byliny jsou louhovány přímo v kvasném tanku s nápojem.
Je tak...
3810
Jablečný základ, který se používá pro alkoholickou řadu ciderů F. H. Prager se fermentuje unikátním typem kvasinek, díky čemuž má osvěžující, jablečnou a zcela nezaměnitelnou chuť.
3816
F. H. Prager Cider 11 dochucený šťávou z višní. Ta dokonale doplňuje jemnou jablečnou chuť a přidá cideru nasládlý, jemně nakyslý charakter, višňovou vůni a distinktivní...
3813
Unikátní nealkoholický cider s příchutí zázvoru. Je vyráběn za pomocí techniky „Cold brew“ – to znamená, že se byliny louhují přímo v kvasném tanku s nápojem.
Výsledkem je...
3807
6782
V každé láhvi minimálně 33 milionů probiotických kultur.
6444
6785
Yerba Maté původem z Jižní Ameriky, konkrétně Argentiny.
6445
Stránka 1 z 1 -
10 položek celkem