Lihovar Petrov

petrov cover

Suroviny z Čech i zemí EU, tradiční postupy a nejmodernější technologie – to jsou předpoklady pro špičkovou kvalitu produktů Lihovaru Petrov.

Výroba ovocných destilátů začíná samotným výběrem ovoce od osvědčených dodavatelů. Zralé a čisté ovoce je základ. Z vybraného ovoce a čisté kultury lihovarských kvasinek se připravuje kvas. Proces kvašení je řízený a podléhá průběžným laboratorním a senzorickým zkouškám kvasu. Ve chvíli, kdy kvas dosáhne ideální podoby, přichází destilace na technologii kotlů Arnold Holstein. Ta patří ke světové špičce v oboru destilačních zařízení.

Produkce obsahuje tradiční ovocné destiláty, zejména klasickou slivovici, třešňovici, višňovici, meruňkovici a hruškovici.

1 položek celkem
tresnovice
549 Kč –9 %
499 Kč

Klasická rukodělná třešňovice.

PETROV-TRESEN

Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem