Palírna Radlík
V roce 1998 vznikla jedna z prvních pěstitelských pálenic ve Středočeském kraji. Pěkně poctivě na dvoukotlové měděné aparatuře tu dodnes destilují pro pěstitele ze širokého okolí.
Mimo pěstitelské pálení se věnují tvorbě vlastních autorských destilátů. Produkce autorských destilátu není o množství. Obvykle jde o limitované série destilátů, které pouští do světa pouze, když jsou na ně hrdí.
Řízené kvašení, pomalé pálení na klasické dvoukotlové měděné aparatuře, řemeslný a osobní přístup je kombinován s moderními postupy a inovacemi. Misí lihovaru je posouvat ovocné pálenky mezi prestižní ušlechtilé destiláty.
Původní odrůda švestek, kterou všemožné choroby de facto zařadily do červené knihy ovocných stromů. Nesmírně vzácná pálenka, která je v neposlední řadě neskutečně dobrá.
Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.
Nejlepší Vínovice, která vzniká v České Republice. Při ochutnání rychle pochopíte důvody, proč získává tolik ocenění. Jemný destilát o síle 45% s aromatem vinného parfému.
Dosavadní špička autorské tvorby lihovaru. Blend několika ročníků stařených v dubových sudech. Jemný, plný, vznešený ovocný destilát.
Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.
Kdoulovice je ovoce, které v plné kráse ukazuje kouzlo destilace. Kdoule, extrémně aromatické ovoce, které ovšem kvůli své tvrdosti vlastně nejde čerstvé ochutnat přetváří do...
Napsat o tomto produktu, že jde o ořechovku je trošku "understatement". Jasně, ona to ořechovka je. Ale je to taky mnohem víc než "pouhá" ořechovka.
Ovocná, medová a jakoby pečená je chuť hrušek v tomto úžasném destilátu.
Vzácný destilát. V tomto případě pálen v miniaturních sériích. Nasládlá chuť.
Intenzivní, relativně řízná, líbivě nasládlá pálenka a rozhodně hodně nezvyklá. Taková je ananasová pálenka.
Pálenka s vůní, kterou cítíte i za rohem. Vůni doplňuje uhrančivá chuť, ve které najdete exotické tóny ananasu.
Mezi destiláty z hrušek v popularitě jednoznačně vyčnívá odrůda "Williams". Je to především pro její neskutečné aromatické vlastnosti.
Jablkovice je po slivovici druhá nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.
Nechte se hýčkat Malvínou. Svůdným blendem malinovice s vínovicí.
Netradiční kvasný destilát vyrobený z dokonale zralých a pečlivě oloupaných mandarinek.
Asi nejvyhledávánější vlastností mirabelkovic je jejich výrazné mandlové aroma. A to tady najdete.
Hrozny z odrůd muškátů jsou jedny z nejvhodnějších k výrobě pálenky. No a tady je.
Višňovka? Višňové portské? Portské s višňovým twistem? Nazývejte ho dle libosti, užívejte plnými doušky.
Nechte se přivinout do náruče omamné vůně hrušek odrůdy williams s něžným dotekem maliny.
Stránka 1 z 1 - 33 položek celkem