Raspenava distillery

Unikátní destilát ze suroviny, o které se říká, že vypálit nejde.

Výrazná hruškovice z odrůdy Red Williams zrála 24 měsíců v sudu po cognacu. Reprezentuje spojení sladké hrušky a jemného doteku francouzské noblesy.

Odrůdová hruškovice, která zrála 13 měsíců v sudu po víně odrůdy Chardonnay.

Tato hruškovice Williams vám připraví neopakovatelný aromatický i chuťový zážitek.

Jablka, pro tento, pro česko snad nejtradičnější destilát pochází ze stromů v oblasti Jičína.

Kdouloň obecná, nevysoký strom, který plodí intenzivně vonící a pro destilát stvořené ovoce. A přesně z takového ovoce je tento destilát.

Netradiční. Intenzivní. Hřejivý. To všechno platí o tomto destilátů, který pojí voňavou kdoulovici se sudem po Cognacu.

Lahodná malinová lahůdka, kde se prolínají jemné nuance čokolády a zralých malin, doprovázené lehkým osvěžujícím nádechem máty.

Malinovice, která zrála 13 měsíců v sudu po cognacu. Ultimátně limitovaná pálenka, které existuje jen 75 lahví.

Jste stejně jako my milovníci meruněk? Pak neváhejte a ochutnejte tento skutečný klenot.

To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.

V Raspenavě se toho nebojí a proto je tu další sudový počin, který se opravdu vyvedl.

Destiláty z černého rybízu patří mezi ty nejvýrazněji aromatické.

Tento nejtradičnější ovocný destilát pochází ze švestek pěstovaných na jihu Čech a na Jičínsku.

Slivovice, která zrála 20 měsíců v sudu po cognacu, propojuje mandlové tóny pecky se sladkostí švestek i noblesou vyzrálého cognacu.

Tradiční hruškovice z Raspenavy s výraznou vůní a lehkým, pitelným chuťovým profilem.

Tradiční hruškovice z Raspenavy s výraznou vůní a lehkým, pitelným chuťovým profilem.

Ochutnejte třešně, které vyzrály pod slunečním svitem na Hané, konkrétně v olomouckém regionu.

Spolupráce palírny Raspenava ze Severních Čech s vinařstvím Martin Šebesta z Dolních Dunajovic.

Spolupráce palírny Raspenava ze Severních Čech s vinařstvím Martin Šebesta z Dolních Dunajovic.

V malých sadech na Jičínsku ještě před východem slunce probíhá sklizeň višní. Ty se rovnou v sadu třídí a míří na Raspenavu. Do destilérky.

Netradiční destilát kombinující sladkou, těžší chuť višní se sudem, ve kterém předtím zrála peated whisky.
Stránka 1 z 1 - 42 položek celkem