Někdo svíčku + Někdo Slivovičku 45% 0,5l
Související produkty

Jihočeská jablkovice vyzrálá v sudu z francouzského dubu.

Vysoká kvalita, lokální suroviny a ruční práce. Nic více za jablkovicí z Podorlické palírny není.

Renet je výjimečný destilát. Na rozdíl od většiny pálenek z jablek není pálen z jablečného kvasu, ale z cidru, který vyrobila místní firma BBCidre.

Na kostkách z francouzského dubu stařený destilát.

Jednoodrůdová jablkovice z odrůdy Spartan.

Jablkovice jako žádná jiná. Výrobní proces se inspiroval mexickým mezcalem a vznikl destilát úplně nových parametrů.
Detailní popis produktu
Někdo svíčku + Někdo Slivovičku 45%
Slivovice (kosher) 45% 0,5l
Vyzrálé švestky ze sadů v Bohdanči, vodu a nic jiného najdete ve skvělé kosher slivovici. Pálenka neobsahuje žádné přidané látky. Čistě přírodní dobrota, za kterou stojí spousta práce o sady, kvas, destilaci, lahvování a nakonec odeslání k Vám.
Slivovice je připravena z odrůd: Čačanská, Valjevka a Gabrovská.
Vyzkoušejte v retrospektivě chuť, při které cítíte snad i první dotek včelky (z vlasních včelstev) na pupenu slivoně v sadu.
Někdo svíčku
Sójové svíčky mají 100 % přírodní původ a udrží si svou vůni po celou dobu používání. Vonné svíčky s esenciálními oleji mají navíc aromaterapeutický účinek.
- Svíčka ze 100% sojového vosku
- Rozměry: 10 x 4 cm
- Doba hoření cca 24 hodin
- Vyrobeno ručně v Praze
Doplňkové parametry
Kategorie: | Slivovice |
---|---|
Obsah alkoholu (%): | 45 |
Obsah balení (l): | 0,5 |
Region: | Středočeský kraj |

Voňavá a plná pálenka z 5ti odrůd jablek.

2 roky zrající jablkovice z vybraných odrůd jablek.

Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

Jablečné cuvée ze 4 druhů jablek, které se jemně destilují a následně ředí jablečným moštem.

Destilát z odrůdy jablek Moravská jadernička, které byly vypěstovány ve vlastních sadech společnosti R. JELÍNEK.

Limitovaná série odrůdové jablkové pálenky.

Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.

Čtvrtý díl naší experimentální série destilátů. Tentokrát jsme vypálili jablečný cider.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Palírna Agnes v Bohdanči na Kutnohorsku je trochu laboratoř. Intenzivní vůně kvasu, bublání a spousta trubek mnoha tvarů i velikostí.
"Miluju všechny destiláty. Ochutnávám vše, co vypálíme," říká Jan Kadlec.
Dlouholetým favoritem palírny je rynglovice, destilát z renklódy zelené, odrůdy slivoně pojmenované po francouzské královně Klaudii Francouzské. Ryngle je sladší zelená švestka, která má odlišnou chuť i aroma. "Spousta milovníků Slivovice by po vyzkoušení Rynglovice na tradiční Slivovici zanevřela," dodává hlavní postava palírny. Zkuste ji! Pokud tedy budete mít kliku a jejich často nedostupný skvost ukořistíte.
Mezi další produkty, které je třeba zmínit, patři hruškovice muškatelka - méně obvyklá odrůda, která je famózní; medovec - tedy pálenka z medoviny a meadicine gin - světově unikátní gin, jehož základem je právě medovec. Je to taková ginová pohádka.